Radionica u Novom Sadu 21. marta: Emotivni detoks

emotivni detoks

Emotivni detoks je moj autorski program, kreiran na osnovu brojnih koučing edukacija i dugogodišnjeg iskustva u radu sa pojedincima i grupama.

Na radionici ću vam predstaviti zašto je emotivni detoks jedna od najefikasnijih metoda za eliminisanje unutrašnjih blokada, strahova, stresa i odlična polazna tačka za rad na sebi, tačnije za lični rast i razvoj.

Jedan od prvih znakova koji ukazuju da bi bilo korisno da se uradi emotivni detoks je način na koji doživljavamo svoje uloge – partnersku, roditeljsku, ulogu zaposlenog ili poslodavca, šefa, menadžera… jer to može biti u direktnoj vezi sa potisnutim emocijama i uverenjima.

Ukoliko nismo usaglašeni sa svojom ulogom, osećamo da nešto „ne štima“, imamo stalno osećaj nedovršenosti, krivice, preispitujemo se… zapravo znači da bi bilo korisno da se „proveri“ šta se krije ispod toga.

Na radionici Emotivni detoks, između ostalog, saznaćete kojim efikasnim metodama se mogu prepoznati emocije i uverenja koja ograničavaju osobu, a zatim i kako ih eliminisati da joj više ne budu prepreka.

Kome je radionica namenjena?

– Svima koji imaju osećaj da u njihovom životu postoje izvesna ograničenja ili blokade i žele da otkriju koji segment života „trpi“
– Svima koji osećaju da su ponekad nesigurni, nezadovoljni, nedovoljno uspešni u nekoj životnoj oblasti, a ne znaju koji je razlog za to
– Svima koji žele lični razvoj i pozitivnu promenu

OVDE MOŽETE PROČITATI ISKUSTVA KLIJENATA KOJI SU PROŠLI KROZ INDIVIDUALNI RAD I EMOTIVNI DETOKS

BONUS: Svi učesnici dobijaju 20% popusta na tri individualne sesije emotivnog detoksa

Termin radionice: 21. mart od 17h-18:30

Mesto održavanja: Bridge communications, Lovćenska 3, Novi Sad

Investicija: 500,00

Radionicu vodi: Dragana Aleksić, Family coach

Obavezna prijava i informacije na: 069 11 92 851

Advertisements