Letnja AKCIJA – 30% POPUSTA na VIDEO predavanja za RODITELJE

DALI STE SVE OD SEBE DA SE VAŠA DECA VOLE I SLAŽU, A ONA SE IPAK SVAĐAJU, POSEBNO SAD PREKO LETA KADA SU VIŠE ZAJEDNO? VAŠE DETE BURNO REAGUJE NA SVAKU “SITNICU” I NE ZNATE KAKO DA POMOGNETE NJEMU I SEBI? USKORO KREĆETE U JASLICE ILI VRTIĆ I NE ZNATE ŠTA VAS ČEKA U PERIODU ADAPTACIJE?

ONDA SU OVE TEME VIDEO PREDAVANJA ZA VAS!

Neke situacije sa decom roditelje zabrinjavaju ili im deluju kao nerešive, ali kada razumeju uzroke ponašanja i reakcija, kao i šta konkretno može da im pomogne, tada sve postaje lakše 🙂

Video predavanja namenjena su roditeljima dece predškolskog uzrasta.

Predavanje možete gledati na kompjuteru, tabletu ili mobilnom, u vreme koje vam najviše odgovara, kod kuće ili čak dok ste na odmoru, bez obzira u kojoj zemlji se trenutno nalazite. Sve što vam treba je pristup i internet!

Pristup se dobija na email po izvršenoj uplati, nema vremensko ograničenje, a sadržaj može služiti i kao podsetnik. Ne zahteva nikakvo dodatno angažovanje sem gledanja i slušanja, a snimak može da se prekida i nastavlja kako god vam odgovara.

Sva predavanja su autorska i realizuju ih: pedagoškinja Sanja Rista Popić i Dragana Aleksić, Family coach

Izaberite jedno ili više predavanja (za više informacija o svakoj temi, kliknite na njen naziv):

ADAPTACIJA DECE NA POLAZAK U JASLICE ILI VRTIĆ  1500 DIN / 15 EURA  SA POPUSTOM 30% – 1050 DIN (za plaćanja iz Srbije) / 10,5 EURA (za plaćanja iz inostranstva)

MOJE DETE “BESNI”, ŠTA DA RADIM? (DO 7 GOD) – 1200 DIN / 12 EURA  SA POPUSTOM 30% – 840 DIN / 8,4 EURA

RIVALITET IZMEĐU DECE U PORODICI  – 1200 DIN / 12 EURA  SA POPUSTOM 30% – 840 DIN / 8,4 EURA

KAKO DOBITI PRISTUP PREDAVANJU?  

Pošaljite mejl na dragana.familycoach@gmail.com sa nazivima predavanja koja želite i napišite da li plaćate iz Srbije ili iz inostranstva. Dobićete povratni mejl sa informacijom kako da izvršite uplatu.

Čim primimo vašu uplatu, dobićete uputstvo za pristup.

Popust važi do 31. jula 2019.