RADIONICA: EMOTIVNI DETOKS ZA RODITELJE

Kako da budete SIGURNIJI u sebe i OPUŠTENIJI u roditeljskoj ulozi?

ed_roditelji najava.png

Radionica za roditelje koji znaju šta žele i kako treba, ali osećaju da imaju neke blokade i ne znaju kako da ih se reše.

CILJ RADIONICE JE DA SE RODITELJI UPOZNAJU SA JEDNOM OD NAJEFIKASNIJIH METODA KOJA MOŽE DA IM  OLAKŠA SVAKODNEVICU I POMOGNE DA UNAPREDE SVOJ ODNOS SA DETETOM.

Da li burno reagujete kada dete neće da (po)jede ono što ste mu dali? Ne možete da prihvatite da neće da spava kada mu je vreme? Smeta vam što se dete nekada raspravlja, ljuti, što se sporo sprema ili što plače za svaku sitnicu? Osećate neobjašnjiv strah na svaki nagoveštaj da će se možda razboleti? Nekada budete u šoku i bez ikakve reakcije čak i kada je situacija „alarmantna“? Ne razumete zašto vaš partner drugačije reaguje od vas?

Nemate objašnjenje zašto reagujete (ili možda čak i telesno proživljavate) svakodnevne situacije koje su sa detetom manje-više očekivane?

POSTOJI RAZLOG ZA SVE OVE VAŠE REAKCIJE I EMOCIJE!

Iako nema pravila na šta će koji roditelj reagovati, čak i mama i tata istog deteta potpuno drugačije doživljavaju i reaguju na istu situaciju, kod svakog od nas postoje podsvesni obrasci i emotivne blokade koje „upravljaju“ našim ponašanjem, a mi ih jednostavno ili ne primećujemo ili ne znamo kako da ih promenimo.

Na radionici ćete saznati:
– šta je to što nas u ovoj najvažnijoj ulozi ponekad čini nesigurnim, a još važnije – ZAŠTO?
– kako nastaju podsvesne emotivne blokade, uverenja i obrasci ponašanja koji se odražavaju na naš odnos sa detetom?
– šta je „Emotivni detoks za roditelje“ i kako pomaže da se otkriju i otklone ove blokade?
– kako ojačati osećaj sigurnosti i samopouzdanja?

Predavač: Dragana Aleksić, family coach
Kotizacija za učešće: 1500 dinara
Plaćanje – na licu mesta (ako želite da obezbedite prioritet pri formiranju grupe i blagovremeno rezervišete svoje mesto naglasite to u prijavi. Dobićete povratni mejl sa informacijom o uplati avansa)

Pogodnosti:
– Popust za drugog roditelja ili člana porodice: 50%
– Popust za prijatelja: 20% (pogodnost u ovom slučaju važi za oba učesnika)

BONUS za sve učesnike!
10% popusta na prvi individualni „Emotivni detoks“

Broj mesta je ograničen na 15 učesnika.

Adresa održavanja u Novom Sadu i satnica: Edukativni centar Pozitivna disciplina,  Marka Miljanova 22, 18. maj – od 17:30 do 19:30 (prijave za Novi Sad su otvorene do srede, 16. maja, odnosno do popunjavanja mesta)

Adresa održavanja u Beogradu i satnica: Centar Tens Plus, Knez Miletina 26, 24. maj – od 18h do 20h (prijave za Beograd su otvorene do ponedeljka 21. maja, odnosno do popunjavanja mesta)

Informacije i prijave na email: dragana.familycoach@gmail.com

Važna napomena 
Da bi prijava bila važeća, potrebno je da sadrži sledeće podatke:

1. Ime i prezime učesnika i grad za koji se prijavljujete
2. Informacija da li dolazite sami, u paru sa drugim roditeljem ili sa prijateljem (ime i prezime prijatelja)
3. Broj mobilnog telefona
4. Napišite ako želite da obezbedite prioritet pri formiranju grupe i blagovremeno rezervišete svoje mesto (dobićete povratni mejl sa informacijom o uplati avansa)

Dobro došli 🙂

Advertisements