Webinar: Kako da pričaš da te DETE RAZUME i POSLUŠA (1. i 2. deo)

Zbog velikog interesovanja, predavanja o efikasnoj komunikaciji sa decom biće ponovo održana kao internet predavanja (webinar) 15. i 16. novembra 🙂 Ako ste ih propustili, evo prilike da ih sada nadoknadite!

Ova predavanja predstavljaju OSNOVU efikasne komunikacije sa decom, a sve što je prezentovano možete primeniti ODMAH i videti rezultate.

*

I predavanje je 15. novembra u 21:15 i odnosi se na poznavanje kanala za prijem i obradu informacija i na njemu ćete za 45 minuta saznati šta su komunikacioni kanali i kako da govorite da vas dete (po)sluša iz prvog puta. Dobićete preko 15 konkretnih primera koji će vam pomoći da brže motivišete dete za obavljanje rutinskih radnji.

*

II predavanje je 16. novembra u 21:15 i  odnosi se na najčešće greške u razgovorima sa detetom zbog kojih ono ne sluša i konkretnim rešenjima. Za 60 minuta saznaćete kako da izbegnete 8 najčešćih grešaka u govoru, zbog kojih dete “ne sluša”. Dobićete preko 30 konkretnih primera rečenica zbog kojih će dete rado i lako sarađivati sa vama

 

KAKO SE PRIJAVITI I GLEDATI PREDAVANJE?

Ukoliko ste iz Srbije dovoljno je da izvršite uplatu za jedno ili oba predavanja, na sledeći način:

Za I predavanje 1000 dinara na:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00002

Za II predavanje 1000 dinara na:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00003

Ako uplaćujete oba predavanja upišite oba poziva na broj.

Ukoliko živite van Srbije, iznos od 10 eura možete uplatiti preko Pay Pal-a (email sanja@sanjaristapopic.rs). Upišite poziv na broj za predavanje na koje se prijavljujete.

ŠTA AKO UPLATIM, A NE MOGU DA GLEDAM U ZAKAZANO VREME?

Nakon uplate stiže vam mejl sa linkom za registraciju. Kada kliknete na taj link otvoriće vam se prozorčić u koji upišete vaše ime i mejl adresu. Ako ne uspete da gledate u zakazano vreme, nakon webinara stiže vam novi mejl sa linkom za gledanje. Dakle, snimak ćete svakako dobiti i možete ga pogledati do 17. novembra. Najvažnije je da obavite registraciju.

Oba predavanja su autorska i realizuju ih: pedagoškinja Sanja Rista Popić i Dragana Aleksić, Family coach

OVDE možete pročitati iskustva roditelja koji su gledali naša predavanja.

Advertisements