Porodična igra – IGRALICE

Predstavljam vam moj autorski projekat “Igralice” – porodične društvene igre uz koje ćete se zabaviti, razmrdati i učvrstiti vaš odnos sa detetom!

IGRALICE su zabavne i originalne igre koje povezuju, pokreću dobru energiju, bude prijatne emocije i jačaju međusobni odnos dece i roditelja. Igre su u skladu sa pozitivnim pristupom roditeljstvu, deci i vaspitanju.

IGRALICE su prva porodična društvena igra na našem tržištu, a ono što ih čini posebnim je što istovremeno zadovoljavaju potrebu deteta za fizičkom i emotivnom bliskošću sa roditeljima i potrebu za pokretom. Iako su kreirane da se igraju kao društvene igre IGRALICE nemaju takmičarski karakter, već zabavni – bez obzira ko prvi stiže do cilja svi se zabavljaju! Takođe, dete kroz igru dobija važne poruke – dok se krećemo ka cilju mi uživamo na tom putu, nije važno ko će prvi stići do cilja već kako se na tom putu osećamo, svi se radujemo uspehu drugih učesnika i zajedno ga proslavljamo.

Idealne su za roditelje koji imaju manjak vremena, ali i ideja kako da zabave dete i kvalitetno se igraju sa njim. 

Igralice sadrže tablu sa dve igre, komplet od 4 figurice i 1 kockicu. Jedna igra je “Upoznavalica”, a druga je “Razmrdalica”. Igralice su ciljano nazvane „porodične igre“, jer su pre svega namenjene roditeljima i deci kako bi se još bolje upoznali i međusobno povezali. Naravno, mogu je igrati i drugi članovi porodice ili vaspitači sa decom u vrtiću, animatori na rođendanu, i svi koji za to imaju prilike.

UPOZNAVALICA

“Upoznavalica” je osmišljena tako da igrači, a posebno dete/deca, obrate pažnju na same sebe – na to kako doživljavaju sebe i šta o sebi misle, zatim da nauče da prepoznaju sopstvena osećanja i želje, ali i da obrate pažnju na druge, kao i na svoje okruženje. Na taj način uče da razvijaju pozitivni pogled i stav prema sebi i ostalim članovima porodice, kao i drugim osobama oko sebe, tako što će razmišljati o njima ili čuti nešto od njih. Možete je igrati sa detetom od njegove četvrte godine.

RAZMRDALICA

“Razmrdalica” je igra za fizičku aktivnost i pokretanje dobre energije. Služi da se igrači „razmrdaju“ i zabave kroz razne fizičke izazove. Ovu igru možete igrati sa detetom već od njegove treće godine.

I “Upoznavalica” i “Razmrdalica” igraju se po principu bacanja kockice i kretanja figurica po tabli, a igrači treba da rade ono što piše na polju na koje njihova figurica stane.

Cena: 2000 dinara (poštarina za Srbiju je besplatna*)

*IGRALICE se šalju samo na adrese u Srbiji.

Za dodatne informacije i poručivanje pošaljite mejl na dragana.familycoach@gmail.com

Važna napomena: Ukoliko ste poslali mejl, a za 48 sati vam nije stigao povratni mejl od mene, proverite foldere Nepoželjno i Promocije, kao i da li ste dobro upisali moju mejl adresu.

“Igralice” spremne za slanje
Zadaci iz “Razmrdalice” pokreću dobru energiju i zabavu!