Konsultacije za roditelje

Individualne konsultacije za roditelje su moj posebno kreiran program podrške roditeljstvu i unapređivanju odnosa na relaciji roditelj – dete, kroz NLP i koučing metodologiju.

Individualne konsultacije se preporučuju ako:

  • imate osećaj da se ne sporazumevate najbolje sa detetom
  • nemate rezultate kod davanja najjednostavnijih zahteva i zadataka
  • osećate tenziju i ulazite brzo u konflikte (vi ili dete, ili oboje)
  • osećate da se udaljavate i gubite svoju ulogu
  • želite da gradite odnos zasnovan na uzajamnom poverenju i poštovanju
  • osećate da vam je potrebna podrška u roditeljskoj ulozi
  • imate bilo kakve nedoumice, dileme, pitanja u vezi sa komunikacijom sa detetom predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta

Šta se radi na individualnoj konsultaciji?

Osnovni cilj je da se otkrije pravi razlog problema kroz razumevanje razvojnih faza deteta i onoga što se događa u interakciji sa roditeljima. Veoma često zbog prevelikog emotivnog angažovanja oni jednostavno ne mogu da utvrde pravu prirodu i izvor problema. Pored razgovora fokusiranog na određenu situaciju ili problem koji vas trenutno muči, dobijate specifične i konkretne alate/tehnike koje možete odmah da primenite u komunikaciji. Svrha individualnog rada je pružanje podrške u prevazilaženju izazovne situacije.

Važna napomena: Ovaj način rada pre svega podrazumeva vašu ličnu angažovanost u promenama u načinu komunikacije i pristupa izazovnim situacijama, kako biste te promene preneli na dete i dobili željene rezultate. Ukoliko osećate da bi vam bilo korisno da radite na ličnom rastu i razvoju ili da niste usaglašeni sa svojom roditeljskom ulogom u onoj meri u kojoj to očekujete, moja preporuka je da prođete kroz program Emotivni detoks ili da krenete na koučing sesije. Više o Emotivnom detoksu pročitajte OVDE, a o koučingu OVDE.

Kako se realizuje?

Individualne konsultacije se mogu raditi kroz lične susrete ili on-line, u unapred dogovorenim terminima.

Kolika je investicija i kakva je dinamika rada?

Prvi susret/razgovor podrazumeva razmenu informacija na konkretnu temu na kojoj se radi + konsultaciju u trajanju od jednog sata. Dinamika susreta i praćenje situacije dogovara se po potrebi.

Investicija za individualni rad je 4000 dinara.

Kako zakazati razgovor?

Opišite ukratko situaciju na kojoj želite da radite na prvoj konsultaciji, naznačite uzrast deteta i pošaljite email na: dragana.familycoach@gmail.com. Moj odgovor očekujte u naredna dva dana.

Ili me nazovite  na 069 11 92 851 i zakažite termin.

Način plaćanja?

Uplate se vrše po zakazivanju konsultacije, najkasnije dan pre dogovorenog termina.

Osećanja vrednosti mogu cvetati samo u atmosferi u kojoj se cene individualne razlike, greške se tolerišu, komunikacija je otvorena, a pravila fleksibilna.  

– Virdžinija Satir, porodični terapeut

Advertisements