Pogodnosti za korisnike Generali osiguranja

generaliOd 1. februara 2017. godine sam zvanično partner kompanije Generali koja je lider u oblasti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, a moji programi su na raspolaganju njenim korisnicima.

logo_generali

 

Pored najšire ponude dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja, Generali je za svoje klijente pripremio brojne pogodnosti. Jedna od njih su moji programi!

 

KAKO SE KORISTE OVE POGODNOSTI?

Prilikom zakazivanja termina dovoljno je da naglasite da ste korisnik Generali dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, a prilikom dolaska na izabrani program potrebno je da pokažete svoju karticu zdravstvenog osiguranja.

PROGRAMI I POGODNOSTI

  • 10% popusta na jednu individualnu konsultaciju za roditelje (on-line, ili uživo u Beogradu i Novom Sadu)
  • 20% popusta na paket od tri individualne individualne konsultacije za roditelje (on-line, ili uživo u Beogradu i Novom Sadu)
  • 15% popusta na paket od tri koučing sesije „Emotivni detoks“ (u Beogradu i Novom Sadu). Emotivni detoks je posebno kreiran program za eliminisanje emotivnih blokada i uverenja koja stoje na putu ostvarivanja punog ličnog potencijala u svim oblastima života. Više o metodi pročitajte OVDE i OVDE.
  • 15% popusta na paket od tri koučing sesije „Back to office“ (u Beogradu i Novom Sadu). Ovo je posebno kreiran program za žene koje se vraćaju na posao posle porodiljskog odsustva, a suočavaju se sa emotivnim promenama, osećajem krivice, pritiskom okruženja… Više o programu pročitajte OVDE.

 

DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE NA DRAGANA.FAMILYCOACH@GMAIL.COM I NA 069 11 92 851 

 

Advertisements