PREDAVANJE: Emotivni detoks 2. 3. 2019. u Zagrebu

Znate li da su emotivne blokade, negativna uvjerenja i naslijeđeni obrasci ponašanja iz primarne obitelji često “jači” od naše želje i odluke kakav život želimo živjeti?

pexels-photo-1236678

Ako imate osjećaj da ne koristite sve svoje potencijale, da ne uspijevate ostvariti poslovne ili privatne ciljeve iako imate preduvjete za to, ili da se osjećate sputano kada je u pitanju posao, novac, uspjeh, ili da ste nesigurni u partnerskim, obiteljskim odnosima ili u ulozi roditelja… ONDA JE OVO PREDAVANJE ZA VAS!

Emotivni detoks” je autorski program Dragane Aleksić, nastao kao spoj brojnih coaching edukacija i iskustva u radu s pojedincima i grupama. Ovom jedinstvenom metodom se precizno otkrivaju i uspješno uklanjaju potisnute (blokirane) emocije i negativna uvjerenja koje su uzrok tjelesnih nelagoda, burnih reakcija i/ili stresa, što utječe na kvalitetu života i odnose s bliskim ljudima. Više o metodi pročitajte OVDJE.

Metoda “Emotivni detoks” ima širok spektar primjene na razne teme – partnerske i bračne odnose, roditeljsku ulogu i odnos s djetetom, odnos prema novcu, poslu i uspjehu, prijateljske odnose…

Datum i mjesto održavanja: 2. 3. 2019. u Zagrebu od 16.30 do 19.30 sati, Kukuljevićeva 15  (nedaleko od Britanskog trga u Zagrebu).

Cijena predavanja:

– 280 kn za rane prijave do 20. 2. 2019.
– prijateljski popust od 20% (ako dolazite s prijateljem/prijateljicom oboje ostvarujete dodatni popust od 20%)

– 375 kn za uplate nakon 20. 2. 2019.
– prijateljski popust od 20% (ako dolazite s prijateljem/prijateljicom oboje ostvarujete dodatni popust od 20%)

+ BONUS 

Svim sudionicima koji žele Dragana će izvršiti mini testiranje imaju li blokade u nekom području života.

Privatni Emotivni detoks u trajanju od 60 minuta moguć je po dogovoru 3. 3. ili 4. 3. 2019. (nedjelja ili ponedjeljak) i iznosi 375 kn, a popust od 10% dobivaju oni koji su bili na predavanju. Održava se na adresi Kukuljevićeva 15, Zagreb (blizina Britanca).

Prijave za predavanje i privatni susret obavezne su zbog ograničenog broja mjesta na mejl: emotivni.detoks@gmail.com ili na broj 091 565 1903.

Dragana Aleksić je profesionalni family coach (certificirani PCM coach, Wingwave coach, NLP Master…) Fokusirana je na rad s obitelji, posebno na učinkovitu komunikaciju roditelja s djecom, kao i na osobni rast i razvoj pojedinaca. Autorica je individualnih i grupnih programa – “Umjetnost komunikacije s djecom” (koji će održati 2.3.2019. također u Zagrebu, informacije pročitajte OVDJE), “Emotivni detoks” (za osobni rast i razvoj, uklanjanje blokada na razini emocija, uvjerenja i podsvjesnih obrazaca), “Back to office” (za mame koje se vraćaju na posao nakon roditeljskog dopusta).

Iskustva sudionika sa prvog predavanja u Zagrebu čitajte OVDJE.