Predavanje: EMOTIVNI DETOKS ZA RODITELJE

PREDAVANJE JE ZA RODITELJE DECE SVIH UZRASTA, KAO I ZA SVE KOJI RADE SA DECOM I/ILI RODITELJIMA I ŽELE DA UNAPREDE SVOJ RAD NOVIM SAZNANJIMA.

pablo-58.png

Da li burno reagujete kada dete: neće da (po)jede ono što ste mu dali; neće da spava kada mu je vreme; plače “bez razloga”; ne posluša (odmah) to što tražite od njega; odbija saradnju, ljuti se, raspravlja, iskazuje svoju volju; burno ispoljava emocije i radost i ljutnju; neće da uči, kasni u školu, svađa se…?

Da li se osećate napeto i pod stresom kada se suočavate sa velikim promenama, kao što je polazak u vrtić, školu, odvajanje od deteta…?

Da li ste često ili stalno zabrinuti, u strahu, osećate nesigurnost u odnosu sa detetom?

Želite da razumete zašto tako reagujete, a možda čak i telesno proživljavate svakodnevne situacije koje su sa detetom manje-više očekivane, i da saznate kako da se toga oslobodite?

ONDA JE OVO PREDAVANJE ZA VAS!

Upoznajte se sa jednom od najefikasnijih metoda koja može da vam olakša svakodnevicu i pomogne da unapredite svoj odnos sa detetom. Predavanje Emotivni detoks za roditelje* je za mame i tate koji znaju šta žele u vaspitanju, ali osećaju da ih nešto sputava i ne znaju kako to da reše.

Prvo što ćete na predavanju saznati je da POSTOJI RAZLOG ZA SVE OVE VAŠE REAKCIJE I EMOCIJE!

Iako nema pravila na šta će koji roditelj reagovati, čak i mama i tata istog deteta potpuno drugačije doživljavaju i reaguju na istu situaciju, kod svakog od nas postoje podsvesni obrasci i emotivne blokade koje “upravljaju” našim ponašanjem, a mi ih jednostavno ili ne primećujemo ili ne znamo kako da ih promenimo.

Na predavanju ćete, između ostalog, saznati:

–  Šta sve utiče da se u ovoj najvažnijoj ulozi ponekad osećamo nesigurno.

– Kako nastaju podsvesne emotivne blokade, uverenja i obrasci ponašanja koji se direktno odražavaju na naš odnos sa detetom.

–  Šta je “Emotivni detoks za roditelje” i kako pomaže da se otkriju ove blokade i smanji njihov intenzitet.

– Kako ojačati osećaj sigurnosti i samopouzdanja u roditeljskoj ulozi.

I još:

– Dobićete konkretne smernice kako da procenite da li kod vas postoji emotivna blokada ili negativno uverenje, kako to možete da promenite sami, a kada je neophodna pomoć stručnjaka.

– Dobićete skriptu kao podsetnik na najvažnije segmente predavanja.

CILJ PREDAVANJA JE DA RODITELJI PREPOZNAJU ŠTA IM SE TAČNO DEŠAVA KADA BURNO REAGUJU NA DETE I NJEGOVA PONAŠANJA, DA SAZNAJU ZAŠTO DO TOGA DOLAZI I KAKO DA TO PROMENE.

Autor programa i predavač: Dragana Aleksić, family coach

Kome je predavanje namenjeno: Predavanje je za roditelje dece svih uzrasta, jer su obrasci ponašanja i reakcija isti bez obzira koliko godina dete ima, kao i za osobe koje rade sa decom i žele da unaprede svoj pristup radu.

Datum održavanja: uskoro novi termin

Mesto: Senzorijum, Bulevar Despota Stefana 124, I sprat, stan 4, Beograd

Informacije i prijave na email: dragana.familycoach@gmail.com

Važna napomena 
Da bi prijava bila važeća, potrebno je da sadrži sledeće podatke:

1. Ime i prezime učesnika i grad za koji se prijavljujete
2. Informacija da li dolazite sami, u paru sa drugim roditeljem ili sa prijateljem (ime i prezime prijatelja)
3. Broj mobilnog telefona (za sve prijavljene učesnike)
4. Napišite ako želite da obezbedite prioritet pri formiranju grupe i blagovremeno rezervišete svoje mesto (dobićete povratni mejl sa informacijom o uplati avansa)

Dobro došli 🙂

* “Emotivni detoks za roditelje” je moj autorski program. Više o metodi Emotivni detoks pročitajte OVDE.

Pročitajte iskustva roditelja koji su predavanje slušali u Zagrebu – OVDE