Predavanje: Umjetnost komunikacije s djecom – 2. 3. 2019. u Zagrebu

Program edukacije za roditelje i sve koji rade s djecom a žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine.

pexels-photo-235554

Dijete vas ne želi poslušati iako ste mu više puta ponovili zahtjev? Imate osjećaj da ne poštuje vaš autoritet? Možda ste primijetili da vas posluša tek kada podignete glas ili kada zaprijetite kaznom.

Onda ne propustite priliku da sudjelujete na programu “Umjetnost komunikacije s djecom“!

Namijenjen je roditeljima djece od 1 do 12 godina kao i svima koji rade s djecom, a žele unaprijediti svoju komunikaciju s najmlađima, ovladati korisnim komunikacijskim alatima i njihovom primjenom motivirati dijete i potaknuti ga na razmišljanje i aktivnost.

Znate li da vještom komunikacijom roditelj može i sebi i djetetu olakšati svakodnevne izazove, graditi autoritet na zdravim osnovama, podržavati dijete u razvojnim fazama i motivirati ga na razne aktivnosti, a bez primjene kazne i prijetnji.

Umjetnost komunikacije s djecom” je autorski program edukacije za roditelje i sve koji rade s djecom, koji im daje jasne smjernice i ideje kako promjenom načina na koji pričaju s djetetom i primjenom specifičnih pitanja imaju mnogo veći uspjeh u tome da ih dijete (po)sluša.

Želimo li da nas sugovornik razumije, jako je važno da znamo kako točno pričati, o čemu voditi računa, ali i znati što se u komunikaciji izbjegava, posebno kada su djeca u pitanju.

Autorica programa Dragana Aleksić, family coach, naglašava da je komunikacija najpraktičniji alat za uspostavljanje suradnje s djetetom i pozitivan pristup odgoju. Ovim pristupom, osim što gradimo odnos povjerenja i sigurnosti s djetetom, ujedno i njega učimo učinkovitoj komunikaciji.

Umjetnost komunikacije s djecom” je autorski program kreiran kao podrška roditeljima u uspostavljanju kvalitetnog odnosa s djetetom kroz efikasnu komunikaciju.

Teme koje se obrađuju:

– Na koji način pričati s djetetom, a da nas ono zaista razumije?

– Što primjenjivati, a što izbjegavati u razgovorima?

– Kako učinkovito razgovarati s djetetom i napraviti odnos povjerenja?

– Kako neverbalni govor i igra mogu pomoći da dijete lakše surađuje sa odraslima?

Datum i mjesto održavanja: Program edukacije “Umjetnost komunikacije s djecom” održat će se 2. 3. 2019. u Zagrebu od 12.30 do 15.30 sati, Kukuljevićeva 15 (nedaleko od Britanskog trga u Zagrebu).

Cijena predavanja: 375 kn

– 280 kn za rane prijave do 20. 2. 2019.
– 375 kn za uplate nakon 20. 2. 2019.

U oba slučaja vrijede još i sljedeće pogodnosti:

*50% popust za drugog roditelja

** 20% prijateljski popust (ako dolazite s prijateljem/prijateljicom oboje ostvarujete dodatni popust od 20%)

Privatna konzultacija za roditelje na konkretnu temu/problem u trajanju od 60 minuta moguća je po dogovoru 3. ožujka (nedjelja) ili 4. ožujka 2019. (ponedjeljak) i iznosi 375 kn, a popust od 10% dobivaju oni koji su bili na predavanju.

Prijave za predavanje su obavezne zbog ograničenog broja mjesta na mejl: emotivni.detoks@gmail.com ili na broj 091 565 1903.