Video predavanja o efikasnoj komunikaciji sa decom

Unapredite vaše veštine komunikacije i lakše uspostavite saradnju sa detetom uz video predavanja. Možete ih gledati na kompjuteru, tabletu, telefonu, bez vremenskog ograničenja. 

pablo (20)

 

Za više informacija o svakoj temi, kliknite na njen naziv.

KAKO DA PRIČAŠ DA TE DETE RAZUME I POSLUŠA?  I DEO

Ovo video predavanje predstavlja osnovu efikasne komunikacije sa decom. Za 45 minuta saznaćete kako da prepoznate koji je vaš, a koji detetov dominantni kanal za prijem i obradu informacija, što je ključ za uspostavljanje saradnje. Dobićete ideje i 15 konkretnih primera kako da govor prilagodite detetovom komunikacionom kanalu i motivišete ga da posluša zahtev. 

KAKO DA PRIČAŠ DA TE DETE RAZUME I POSLUŠA? II DEO

U ovom video predavanju za 60 minuta saznaćete kako da izbegnete 8 najčešćih grešaka u govoru, zbog kojih dete “ne sluša”, i dobićete preko 30 konkretnih primera koji će vam pomoći da dete rado i lako sarađuje.

OD PROBLEMA DO REŠENJA ZA 1 MINUT UZ IGRE

Vaše dete stalno pruža otpor u svakodnevnim situacijama? Ne znate kako da ga ujutru privolite da ustane, da se obuče, obuje, a uveče neće da krene na kupanje, u krevet? U ovom predavanju za 60 minuta dobićete preko 50 ideja kako da detetov otpor pretvorite u saradnju bez vike, grdnje i svađe i to uz pomoć igre! 

Za dve teme važi popust 10%, za sve tri 20%.