Webinar: Šta možeš da uradiš DANAS, da bi se tvoja deca manje svađala?

Imaš dvoje ili više dece? Nisi sigurna šta da radiš kada se svađaju? Želiš da  odrastaju sa što manje rivalstva i problema u komunikaciji?

Ovaj webinar je za tebe.

pablo (96).png

Ako pažljivo pratiš smernice, nakon ovog webinara znaćeš kako da učiš decu da sukobe rešavaju na prihvatljiv način.

Za 90 minuta:

1.Razumećeš zašto nastaje rivalitet

2. Dobićeš smernice kako da izađeš na kraj sa ljubomorom,
tučom, 
svađom, ruganjem i otimanjem igračaka

3. Saznaćeš kojih 5 najčešćih roditeljskih uverenja
pojačavaju rivalitet i kako da ih izbegneš

Sve ovo će ti pomoći da budeš sigurna u sebe,  da gradiš dobar odnos između dece i unaprediš  svoje roditeljske veštine.

Investicija: 1200 dinara za učesnike iz Srbije / 12 eur za učesnike van Srbije

Neka iskustva dosadašnjih učesnika:

“Rekla bih da je sve bilo značajno da se spomene jer iako neke stvari možda podsvesno i znamo, kada se izgovore dobijaju drugačiju težinu i značaj. Značajni su bili primeri rešavanja konfliktnih situacija kao i razbijanje mitova.”  – Tamara

“Mnogo mi je značilo da vidim da nisam sama, da postoje majke sa istim “problemima”, u sličnim situacijama, i da ne proživljavam samo ja dečije svadje bes i brige. Da to nije ništa protiv mene, da se ne svadjaju zbog mene i slično…Generalno, najveći izazov je ostati staložen kada se deca svadjaju, kada ste vi nenanspavani, imate jos nekih briga i slicno…za mene je to najtezi korak. ” – Anna

“Dosta korisnih stvari sam ponela sa predavanja. To što sam shvatila da je njihov pojedinačni odnos sa roditeljem u stvari veoma bitan u izgradnji njihovog međusobnog odnosa. Osvestila sam razliku između pravično i podjednako.” – Ana 

“Mislim da je najveća, nazovi greška, što pri agresivnim svađama delim ulogu žrtve i agresora. Ali sada ćemo raditi na tome :-)” – Jasmina

“Primeri koje ste nam davali na predavanju su jako korisni, jer meni upravo to treba.” – Dragana

*Napomena: Ukoliko nisi u prilici da učestvuješ tog dana, a registrovala si se za učešće snimak webinara ostaće dostupan pa ga možeš pogledati kada budeš mogla.

Webinar vode: Sanja Rista Popić, pedagoškinja i Dragana Aleksić, Family coach

Webinar je predavanje koje gledate preko interneta, na kompjuteru, lap topu, tabletu… iz bilo kog grada i zemlje. Webinaru se pristupa preko linka, koji se dobija emailom po izvršenoj uplati.

Platforma trenutno podržava registraciju sa Google Chroma i Firefox-a.

 

ZA DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE

Ukoliko ste iz Srbije, da biste učestvovali na webinaru potrebno je da uplatite iznos od 1200,00 dinara na sledeći račun:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00006

Pre nego što uplatite novac ili odmah nakon uplate pošaljite tu informaciju na email sanja@sanjaristapopic.rs. U praksi se dešavalo da dođe do greške pri upisu emaila na uplatnici, a ovo je način da budemo sigurni da je sa adresom sve ok. Broj telefona takođe daje mogućnost da stupimo u kontakt ukoliko dođe do nekog zastoja u komunikaciji.

Čim primimo vašu uplatu, dobićete potvrdu i link za registraciju za webinar putem emaila.

ZA NEREZIDENTE REPUBLIKE SRBIJE

Ukoliko niste iz Srbije, da biste učestvovali na webinaru potrebno je da uplatite iznos od 12 eur preko Pay Pal-a. Informacije za uplatu preko Pay Pal-a su OVDE.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili dođe do nekog zastoja u vezi sa prijavom, pišite nam:

dragana.familycoach@gmail.com
sanja@sanjaristapopic.rs